Dell szerverekkel bővül az Interware portfóliója

OTS - Cégvonal, 2008. december 2. 09:17

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és a Duna Elektronika Kft. bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A megállapodás célja, hogy a jövőben Dell alapokon nyugvó, magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árszínvonalú megoldásokat kínáljanak elsősorban a kkv-szektor számára.

Az együttműködés első eredményeként  a Dell 2950-es szervercsaládba tartozó konfigurációkból  közösen kialakított alkalmazásszerver-megoldásokat kínálnak bérleti konstrukcióban. A kedvező pénzügyi kondíciókat kínáló megoldás keretében a szerverek mellett az ideális körülményeket nyújtó Interware Szerver Hotelben való elhelyezést, IP kapcsolatot, rendszeradminisztrációs, rendszergazdai szolgáltatásokat is kapnak az ügyfelek.

"A stratégiai együttműködéssel tovább bővítettük szolgáltatásainkat, erősítve elkötelezettségünket a magas minőségű szolgáltatások, a hazai informatikai és internetes társadalom fejlődése iránt. A megoldás kidolgozása során a Duna Elektronikával elsősorban azok igényeit tartottuk szem előtt, akik szolgáltatásaink minősége mellett hangsúlyos kérdésként kezelik a háttérben működő eszközök minőségét és szakmai támogatottságát is, ugyanakkor a költségek iránt is érzékenyek" - mondta Sátor Csaba, az Interware Zrt. vezérigazgatója.

Ablonczy Balázs,
a Dell eszközök kiemelt forgalmazója, a Duna Elektronika ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy az Interware-rel most megkötött szerződést egy olyan hosszú távú együttműködés első állomásának tekinti, amely segíti a cégek terveinek megvalósulását. A Duna Elektronika stratégiájának megfelelően ez szervesen kapcsolódik azon célhoz, hogy fejlesszék szolgáltatási és üzleti megoldás portfóliójukat. A vezetők bíznak abban, hogy megoldásaikkal hozzájárulnak a piac számára nagyon fontos kis- és közepes méretű vállalkozások internetes jelenlétéhez, az általuk használt alkalmazások fejlődéséhez.