Új program segíti az átállást a SUSE Linux Enterprise Server rendszerre

forrás Prim Online, 2008. december 4. 11:31

A Novell új előfizetési és támogatási programot hozott létre, amely a különböző Linux disztribúciókról történő áttérést segíti SUSE Linux Enterprise Serverre.

A SUSE Linux Enterprise Server Subscription with Expanded Support program egy hároméves SUSE Linux Enterprise Server-előfizetést tartalmaz, amely akár két évre műszaki támogatást biztosít az ügyfelek meglévő Linux telepítéseihez, egészen a SUSE Linux Enterprise rendszerre való átállás befejezéséig.

A Novell SUSE Linux Enterprise az IDC független piacelemző cég szerint a leggyorsabban terjedő Linux disztribúció, amely számos szoftverszállító, például a Microsoft és az SAP AG által elsődlegesen ajánlott és támogatott platform. Már több mint 2500 szoftveralkalmazás minősített a Novell SUSE Linux Enterprise Serveren, és havonta 140 újabb alkalmazás kerül minősítésre.

A nyitott vállalatok következő generációs platformja, a SUSE Linux Enterprise a munkaállomásoktól az adatközpontokig alkalmazható platform. Az üzletvitel szempontjából kulcsfontosságú számítógépes műveletek végrehajtását célozza, emellett pedig kiemelkedő mérnöki értéket képvisel és a legnagyobb mértékű együttműködést biztosítja. A Lighthouse Research független kutatócég felmérése szerint a Novell maga mögé utasított más Linux változatokat a telefonos támogatás, a vegyes platformok támogatása, valamint a nyílt és zárt forráskódú szoftverek támogatása terén.

A részletes eredményeket tartalmazó teljes jelentés


A Novell SUSE Linux Enterprise ajánlatairól bővebb információ

A Novell SUSE Linux Enterprise Server megoldásról bővebb információ