Blahut Boglárka az Oracle Hungary alkalmazás üzletágának igazgatója

forrás Prim Online, 2008. december 4. 14:07

2008. december 1-jétől Blahut Boglárka az Oracle Hungary alkalmazás üzletágának igazgatója. Blahut Boglárka ezt a feladatkört Herwig Wandallertől veszi át, aki eddig az osztrák és magyar alkalmazás üzletág vezetését is ellátta.

Blahut Boglárka korábban négy évig a KPMG üzletviteli tanácsadás üzletágában dolgozott mint senior tanácsadó és projektmenedzser, eközben egy évet Londonban töltött a KPMG UK-nál. Ez idő alatt szervezetek üzleti folyamatainak átszervezésével, hatékonyabbá tételével foglalkozott a kormányzati - és versenyszférában egyaránt. 2002-ben csatlakozott az Oracle csapatához, ahol az alkalmazás üzletágban töltött be különféle  értékesítési pozíciókat, elsősorban humán erőforrás menedzsmentre szakosodva. 2007 januárjától regionális feladatot látott el, a kelet-európai régióban a humán erőforrás menedzsment alkalmazások értékesítéséért volt felelős.

Blahut Boglárka első diplomáját a szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte, ezt követően a CEU Business School-ban szerzett közgazdasági diplomát.