Megkezdődött a magyar nyelven is elérhető Parallels Desktop for Mac 4.0 értékesítése

forrás Prim Online, 2008. december 15. 10:29

Az Apple magyarországi képviseletét ellátó legnagyobb, Amerikán kívüli viszonteladó, az MDS Holding hazai leányvállalata bejelentette, hogy kizárólagos hazai forgalmazóként megkezdi az immár magyar nyelven is elérhető a Parallels Desktop for Mac 4.0 értékesítését.

E termék jelenleg több mint 1,5 millió felhasználó számára teszi lehetővé a Windows, Linux és más operációs rendszerek futtatását a Mac OS X mellett. A Parallels Desktop for Mac új verziója még jobb integrációt biztosít az operációs rendszerek között, akár 50%-kal gyorsabb, valamint számos biztonsági, mentési és energiatakarékossági funkcióval kínál egyszerű, gyors és hatékony asztali megoldást a Mac-felhasználóknak.

A Parallels Desktop 4.0 for Mac verzió újdonsága a kiváló grafikai teljesítményt biztosító DirectX 9.0, DirectX Pixel Shader 2.0 és OpenGL 2.0 támogatása, miközben az Adaptive Hypervisor dinamikusan, a felhasználói igényeknek megfelelően foglalja le az erőforrásokat. Valamennyi alkalmazás válaszkészségére jó hatással van, hogy az optimalizált virtualizációs motor 15-30%-kal kevesebb erőforrást igényel, mint az előző verziókban.

A Parallels Desktop 4.0 for Mac két további felhasználói problémát is megold: a biztonság és a biztonsági mentések kérdését. A szoftver felhasználói nyugodtak lehetnek, hiszen a Parallels Internet Security megoldásait - a vírusvédelmet, a tűzfalat, az ellenőrzőeszközöket, a javítóprogramokat, a szűrést és a személyazonosság-védelmet - a Kaspersky szállítja, az Acronis cég pedig True Image Home biztonsági mentési és visszaállítási megoldást biztosít, valamint az Acronis Disk Director Suite csomag is elérhető.