Vezeték nélküli internet utalványra

forrás Prim Online, 2008. december 16. 22:04

A Vodafone és a Sodexo Pass együttműködése keretében 2009-től Magyarországon elsőként egyenlíthető ki a vezeték nélküli internet havidíja adómentes internetutalvánnyal. Internetutalvány használatával mind a munkáltató, mind a munkavállaló jelentős mértékben takaríthat meg, hiszen ez a béren kívüli juttatás adó- és járulékmentesen adható.

Mostantól érdemes a munkáltatóknak a Sodexo Pass Internet utalványát is a cafeteria rendszer részévé tenni, és azt a Vodafone vezeték nélküli internet havidíjának kiegyenlítésére javasolni a dolgozók körében. Ezzel a cég adó- és járulékmentesen támogathatja a dolgozó internethasználatát. Az utalványok rendelhető névértéke alkalmazkodik az előfizetések összegéhez, így a juttatás rugalmasan beilleszthető a meglévő vállalati cafeteria rendszerbe.

A Sodexo Pass Internet utalványok 2009. január 16-tól válthatóak be a 1270-es Vodafone-os ügyfélszolgálati telefonszámon. A mobilinternetes szolgáltatás otthonról is megrendelhető az onlineshop.vodafone.hu címen elérhető webshopban.