Luxusmobilt karácsonyra!

forrás Prim Online, 2008. december 17. 19:24

Mától Magyarországon is kapható a Motorola legújabb készüléke, az Aura, melyet a luxusórák és a kézzel készített tárgyak szépsége ihletett.

Az egyedi design, a versenyautók motorjában használt bevonat és a kiváló minőségű kijelző jellemzi a telefont. Az Aura kör alakú kijelzője a csúcsminőségű órák időtlen szépségét idézi. A telefon nyitásmechanizmusa akadálymentes; a műszaki precizitás és a mechnanikai tökéletesség találkozik a svájci gyártású csapágyak és alkatrészek felhasználásában. A 16 millió színű és 300 DPI felbontással rendelkező LCD kijelzőjével az Aura kezelőfelülete tiszta és élénk, akár egy fénykép. Lencséje 62 karátos zafírkristállyal védett, amely az egyik legkarcállóbb anyag a Földön.

Az Aura minősége szó szerint kézzel fogható; ezt rozsdamentes acél házának, valamint kémiailag rögzített textúráinak és mintáinak köszönheti. A telefon felső részét közel két hét alatt illesztik össze. Ez idő alatt a szakemberek megformálják, majd maratják és polírozzák a rozsdamentes acélt.

A telefon hátoldalán a felhasználók egy ablakon át betekintést nyernek a telefon “szívébe”. A nyitószerkezet 200-nál több precíziós alkatrészből áll, az elemeket nagy teljesítményű versenyautók motorjában is használt bevonat védi a környezeti hatásokkal szemben.

A svájci gyártású csapágyak és a magas keménységű acélalkatrészek megkönnyítik a telefon felső részének elfordulását. A nyitás olyan könnyed, akár egy luxusautó ajtajának nyitása.
 
A Motorola CrystalTalk technológiája által az Aurával minden hívás jól hallható, a beépített Bluetooth technológia pedig vezeték nélkül tart kapcsolatot a kompatibilis fejhallgatókkal.