GSMA MWC: az Allround ismét Barcelonába készül

Kovács Attila, 2009. január 13. 17:43

Várhatóan minden korábbit felülmúló lesz az egy hónap múlva nyíló barcelonai GSMA Mobile World Congress (MWC) eseménysorozata.

A február 16-19. között, "Mobil jövő" mottóval megrendezendő kongresszuson több mint 300 előadást tartanak, 60-nál is több szemináriumra kerül majd sor. A plenáris előadások során  olyan szakmai nagyságok fognak beszélni, mint Olli-Pekka Kallasvuo, a Nokia elnök-vezérigazgatója, Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, Vittorio Colao, a Vodafone vezérigazgatója, Cesar Alierta, a Telefonica  ügyvezető elnöke, Fredrik Baksaas, a Telenor elnöke, Ralph de Vega, az AT&T Mobility elnök-vezérigazgatója. A kongresszus négy napjának fő témái a következők. Első nap: mobil innováció; második nap: vitaindító előadások; stratégia (a mobil- és a világgazdaság, a mobil és a konvergáló világ); technológia (új eszközpiac, hálózatfejlesztés); társadalom (e-Government). A harmadik napon sorra kerül a mobil szélessáv, mobilinternet, a jövő üzenetküldési technológiái, mobilbiztonság és védelem, árazási stratégiák, a hely alapú szolgáltatások,  a"zöld" ipar, valamint a nyílt forráskód  a mobil világban című téma, illetve a mobil pénz kérdésköre. A kongresszus negyedik napjának fő témái: mobil szórakoztatás, technológiai forradalom és az NGMN kapcsolata, valamint a mobil hirdetésipar. A kongresszust egy több mint 1300 résztvevőt felvonultató kiállítás kíséri. Az MWC-re idén több mint 50 ezer látogatót/részvevőt várnak.  

Megtudtuk: a korábbi évekhez hasonlóan az Allround Informatika Kft. idén ismét kiállít Barcelonában. A nemzetközi piaci jelenlétet innovatív termékekkel megalapozó cég mára már a világ több, mint húsz országában van jelen szoftvereivel, amelyek a számlázás, barangolás és a bevétel-biztosítás terén segítik a távközlési szolgáltatók működését. Ebben az évben a legújabb fejlesztésű termékét, a távközlési szolgáltatók komplex kockázat menedzsment feladataira megoldást nyújtó Allround Risk Management Framework rendszert mutatja be az érdeklődőknek. Az Allround stratégiai célja a globális terjeszkedés és ennek elérésében a barcelonai esemény kiemelt fontosságú: az előző évek részvétele több sikeres ügyfélkapcsolatot eredményezett. Természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét az általa kezdeményezett magyar standon állít ki további három hazai céggel együtt, a standépítményt az ITD Hungary Zrt. támogatja.