Magyar fejlesztésű ERP rendszer Amerikában

Kovács Attila, 2009. január 14. 09:06

Újabb amerikai Caterpillar-viszonteladó választotta az XAPT cég Microsoft Dynamics AX alapú integrált Dealer Menedzsment vállalatirányítási rendszerét. A missouri és kansasi székhelyű Dean Machinery Co. december végén döntött arról, hogy az XAPT által fejlesztett speciális szoftver megoldást választja üzleti folyamatainak automatizálására. Az XAPT szaktudásának és megoldásának sikerét, illetve elismerését jelzi, hogy immár a hatodik Caterpillar dealernél vezetik be az iparági megoldással integrált vállalatirányítási rendszert. 

Az 1955-ben alapított Dean Machinery Co. Caterpillar építőipari és mezőgazdasági berendezések értékesítésével, bérbeadásával, szervizelésével és alkatrész-kereskedelmével foglalkozik. A több mint 320 főt foglalkoztató cég az észak-amerikai Missouriban és Kansasben összesen 11 telephellyel rendelkezik. Az MS Dynamics AX alapú integrált rendszert az XAPT kifejezetten a hasonló tevékenységet folytató cégek számára fejlesztette ki, hozzásegítve ezzel a vállalatokat lehetőségeik minél hatékonyabb kihasználásához. 

Az amerikai cégnél azért esett a választás az XAPT Dealer Menedzsment megoldására, mert annak minden funkciója megfelel elvárásaiknak és rugalmasságánál fogva gyorsan és költséghatékonyan folyamataikhoz, valamint egyedi igényeikhez igazítható. A megvalósítandó projekt méretét jelzi, hogy a rendszerrel 160 felhasználó dolgozik majd. A bevezetési projekt a Microsoft legnagyobb Dynamics partnere, a Tectura fővállalkozásában valósul meg 2009 során.