3D egér a Fujitsu Siemens Computerstől

forrás Prim Online, 2009. január 29. 16:51

A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb háromdimenziós navigációs eszközét, a SpaceExplorer 3D egeret, mellyel az egyszerű navigációs feladatok folytonos egérkattintások nélkül hajthatók végre, míg a háromdimenziós görgetés, nagyítás és forgatás a vezérlő felső részének egyszerű nyomásával, húzásával és forgatásával valósítható meg.

Az ergonomikus kialakítású SpaceExplorer 3D egérrel gyerekjáték navigálni a 3D modelleken és környezetekben. A vezérlőgomb (controller cap) finom mozgatásával egyszerűen biztosított a könnyed és precíz vezérlés. A hagyományos egeret kiegészítő SpaceExplorert a felhasználó a szabad kezével működtetheti. Ezzel egyidejűleg az egér segítségével végrehajtható a modell szerkesztése vagy az alkalmazás menüjének használata.

Főbb jellemzők: Compad vezérlőgomb; 15 programozható gomb; méret: 194x139x58 mm; tömeg: 593 g (USB), 619 g (soros port).

Rendszer követelmény: Intel Pentium 4/III vagy AMD/Athlon Processzor vagy magasabb; Windows: 140 MB szabad tárhely a meghajtó szoftver és a beépülő szoftverelemeknek; UNIX/Linux: 10 MB szabad tárhely a meghajtó szoftver és a beépülő szoftverelemeknek; USB 1.1 vagy 2.0.