Buyers Laboratory díjakkal tüntették ki a Samsung nyomtatókat

Kiss Ádám Zoltán, 2009. február 1. 19:21

A Samsung ML-3471ND és a ML-2851ND monokróm lézernyomtatók nyerték a Buyers Laboratory díjait a kisirodai és otthoni nyomatók kategóriájában.

A díjak odaítélésekor a megbízhatóságot, a képminőséget, az általános és a toner teljesítményt, valamint az árat is figyelembe veszik. A Buyers Lab 1961 óta végez független teszteket irodai felszerelésekkel. Az iparág vezető tesztlaborja üzleti tanácsadó is egyben. A cég átfogó adatbázisokat állít össze másolók, nyomtatók, faxgépek és multifunkciós termékek árairól, valamint specifikációjukról. A Buyers Lab adatbázisa mintegy 10 000 terméket tartalmaz, így már régóta a legmegbízhatóbb és legteljesebb forrásnak számít a globális és versenyképes információk szolgáltatásában. Ezeket az előfizetők online érhetik el a cég bliQ információkat nyújtó szolgáltatásán keresztül.

“Az irodai felhasználók sokféle igénnyel bírnak, így a nyomtatókat a munkahelyi és egyéni felhasználók legkülönfélébb elvárásainak megfelelően alakítottuk ki. Az ML-2851ND és ML-3471ND modellek egyszerre sokoldalúak, kényelemesek, tartósak és hatékonyak.” – emelte ki Graham Long, a Samsung Electronics Európai Nyomtató Üzletágának alelnöke. A világ vezető, független tesztlaborja két “Pick” díjjal jutalmazta a Samsung Electronics két termékét. A BLI 2008 őszi “Pick” díjával honorálták a vállalat ML-3471ND és ML-2851ND készülékét “Kiváló kisirodai monokróm nyomtató”, illetve “Kiváló otthoni monokróm nyomtató” kategóriákban.