A Ricoh csatlakozik az SAP Printer Vendor Programhoz

forrás Prim Online, 2009. február 11. 11:07

Az SAP Printer Vendor Programjában az SAP a Ricoh Csoporttal és más vezető nyomtatógyártókkal szorosan együttműködve közösen fejleszt és kínál olyan nyomtatási megoldásokat, melyek tovább növelik az SAP üzleti szoftveralkalmazások nyomtatási modelljeinek támogatottságát.

Az együttműködés a Ricoh számára hozzáférést biztosít az SAP speciális fejlesztői környezetéhez, amely nélkülözhetetlen a berendezések SAP megoldásokon alapuló környezetben való működésének optimalizálásához.

A Programban való részvétel révén az SAP szoftvermegoldások felhasználói pontos rálátást nyernek a Ricoh multifunkciós eszközök és nyomtatók státuszára. Ennek segítségével leegyszerűsödik az SAP megoldásokon alapuló rendszerekről való nyomtatás, és a felhasználók teljes jogosultságot kapnak a Ricoh multifunkciós eszközök és nyomtatók funkcióinak használatához – többek között a tűzés, kép beállítás, valamint a nyomtatás visszaigazolása funkciókhoz. További fontos előny, hogy mostantól problémák felmerülése esetén gyors beavatkozásra nyílik lehetőség, így valósággá válik a hatékony nyomtatásirányítás.

A Ricoh tervei között szerepel, hogy hamarosan piacra bocsátja az SAP Printer Vendor Program során engedélyezett berendezés típusokat, valamint folytatja az irodai berendezések elérhetőségének népszerűsítését.