NOD32 menedzsment még egyszerűbben

forrás Prim Online, 2009. február 13. 12:05

Megújult az ESET biztonsági alkalmazásainak egyszerű távadminisztrációját megvalósító Remote Administrator szoftver. A vállalati felhasználók számára jó hír, hogy az új verzióban fejlettebb Active Directory integráció és új csoportházirend-kezelő modul található.

A biztonsági alkalmazások menedzselése erőforrás-igényes feladatot jelent a vállalatok számára. A számos munkaállomással és kiszolgálóval rendelkező hálózatok egyszerű felügyeletének megvalósításához elengedhetetlen, hogy a biztonsági alkalmazásokat egyetlen helyről, központilag lehessen menedzselni. Az ESET termékei esetében ezt a feladatot az ESET Remote Administrator alkalmazás látja el, melynek most megjelent 3.0-s változata számos újdonságot tartalmaz.

"Az ESET Remote Administrator eddig is könnyen kezelhető, gyors és hatékony alkalmazás volt, a most elérhetővé vált verzió azonban még egyszerűbbé teszi a nagy vállalati hálózatok felügyeletét" - emelte ki Csiszér Béla, az ESET termékeket hazánkban képviselő Sicontact Kft. ügyvezetője.

Az új programváltozat ingyenesen érhető el az üzleti felhasználók számára.

Az ESET Remote Administrator 3.0 újdonságai: