A továbbiakban a Procomp értékesíti az Avaya Integral üzleti telefonokat

Kovács Attila, 2009. február 13. 14:04

A piac átrendeződése miatt az Avaya a Procomp Telecom Kft.-t bízta meg Integral üzleti telefonjainak importőri feladataival. A korábbi forgalmazó Bosch eladta távközlési üzletágát egy volt viszonteladójának, és mivel az Avaya szeretné a jövőben is megfelelő szinten kiszolgálni partnereit, így a zavartalan áruellátás biztosítása érdekében az importőri feladatok ellátására megállapodott a Procomppal.

A Procomp az Avaya magyarországi Premier szintű disztribúciós partnere mostantól a Communication Manager és IP Office termékcsaládokon túl az Integral rendszerek teljes választékával is áll viszonteladói rendelkezésére. Dancsi András, az Avaya ügyvezető igazgatója elmondta, hogy számukra kiemelten fontos a jövőben is, hogy ügyfeleik, partnereik a megfelelő szintű kiszolgálásban részesüljenek. Ezért választották a Procompot az importőri feladatok ellátására, hiszen a két cég eddigi sikeres együttműködése garanciát jelent az immáron négy éve az Avaya termékkörében jelenlevő Integral termékvonal jövőbeni magyarországi forgalmazására és annak professzionális támogatására.
Az Integral termékeket a továbbiakban is folyamatosan fejleszti az Avaya, hogy azok továbbra is ideális megoldást jelentsenek kis, közepes és nagyvállalatok számára ISDN, hibrid és IP környezetben egyaránt.