Civil Sziget 2009: ismét online formában lehet pályázni

Kiss Ádám Zoltán, 2009. február 13. 20:05

Ismét online formában lehet pályázni az idei Sziget fesztiválon való részvételre, a szervezők két kategóriában várják a civil szervezetek jelentkezését.

A Sziget Szervezőiroda idén is pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára az augusztus 12-17. között megrendezésre kerülő Szigeten való részvételre. Két kategóriában várják a civil szervezetek jelentkezését az idei Szigetre. Egyrészt a Civil Sziget helyszínen való megjelenésre, másrészt a fesztivál lebonyolításában való részvételre lehet jelentkezni. A Civil Szigetre olyan programokat várnak, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekszenek a „szigetlakók” aktivizálására, a programokba való bevonására. Ezen a helyszínen 100 szervezet tud majd bemutatkozni.

A lebonyolításban való részvételre pályázatot nyújthatnak be azok a - legalább egy éve működő - szervezetek (egyesületek, alapítványok), amelyek fesztivál számára hasznos szolgáltatást biztosítanak, ezzel hozzájárulnak a rendezvény színvonalának emeléséhez, illetve bővítik az eddigi szolgáltatások körét, és amelyek megjelenése nem kötődik feltétlenül a Civil Sziget programhelyszínhez.

Mindkét pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje, április 30. Részletes információ, valamint február 20-tól a pályázati online űrlap a Sziget.hu oldalon található.