A legszebb nők a Cebit-ről

Genda Csongor Zoltán, 2009. március 8. 20:17

Mint minden évben, az idei Cebit-en is gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok mutatták be az elektronikai konszernek legújabb termékeit. Mivel ma ünnepeljük a Nemzetközi Nőnapot, mi úgy köszöntjük a szebbik nem képviselőit, hogy ezt a cikket a nap hírének emeltük ki.

Annak ellenére, hogy az idei hannoveri seregszemlén negyedével kevesebb cég képviseltette magát, forró volt a hangulat köszönhetően az óriástévék és konzolok között lenge öltözetben sétáló hölgyeknek. Szó, ami szó, már el sem tudnánk képzelni a technológiai kiállításokat bájos arcú, csinos lányok nélkül... Most is százával pózoltak a standokon a kihívó ruhadarabokat - nem egy esetben bikinit - magukra öltő szépségek, akik sok esetben elvonták a férfiközönség figyelmét az innovatív újdonságokról.
A párduclányok kíséretében az esemény záróbeszédét megtartó Deutsche Messe AG képviselői a zsugorodás ellenére is óriási sikerként könyvelték el az idei Cebit-et. Habár nem csupán a kiállítók, hanem a látogatók száma is jelentősen megfogyatkozott, a cégek a tavalyinál több szakmabeli érdeklődővel találkoztak. A tömegek ugyan elpártolnak a hannoveri kiállítástól, de üzleti szempontból nem csökkent az esemény értéke.
S a rendezvény utolsó napján mi mást is mutathatnánk meg olvasóinknak, mint néhány mosolygós, angyali teremtést a Cebit-standokról:

 

forrás: http://www.pc-professionell.de/album.php?name=20090306_messe-babes&item=19