Mészöly Imre a Citizen Systems régiós vezetője lett

forrás Prim Online, 2009. március 10. 18:08

A mai napon Mészöly Imre, a Citizen Systems kelet-közép-európai vezetője a japán technológiai vállalattól ”executive account” kinevezést kapott. A kinevezés hátterében az áll, hogy a vezető Lengyelországban és Oroszországban elért sikereit a vállalat a teljes régióra, így Magyarországra is ki szeretné terjeszteni.

A Citizen Systems kelet-közép-európai vezetője márciustól 10-től vette át új pozícióját, és ebben a szerepében már 14 országban végzett tevékenység tartozik felelősségi körébe. Mészöly Imre már második éve a japán technológiai termékeket gyártó vállalat regionális vezetője, korábban a Xerox Magyarország Kft. belépőszintű irodai termékek divíziójának termék- és marketingvezetőjeként, a HP Magyarország Kft., a Compaq Computer Magyarország Kft. és az IBM Magyarország Kft. partnerkapcsolati menedzsereként tevékenykedett. A 34 éves menedzser műszaki végzettségű, marketing- és reklámmenedzseri képesítéssel is rendelkezik.

A Citizen Systems a nemzetközi Citizen Holdings részeként üzleti, illetve technológiai termékeket fejleszt és gyárt, többek között irodai és ipari nyomtatókat, egészségügyi mérőeszközöket, valamint kártyaméretű PDA-kat, elektronikus szótárakat, de elsősorban vonalkódnyomtatóival vált ismerétté Európa-szerte.