Új regionális vezetők az Adobe-nál

forrás Prim Online, 2009. március 14. 10:41

Az Adobe új vezetést nevezett ki az északkelet-európai régióban (Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Magyarország). A régió élén Arkadiusz Krawczyk regionális főigazgató, Rafał Maciejewicz regionális értékesítési igazgató és Richard Markuzy regionális marketingigazgató áll majd.

Az Adobe lengyelországi vezérigazgatóját, Arkadiusz Krawczykot az Adobe északkelet-európai főigazgatójává nevezték ki. Arkadiusz Krawczyk két évig vezette az Adobe lengyel irodáját. Krawczyk 2006 októberében érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg vezetője volt. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lengyel és kelet-európai informatikai és technológiai iparágban. Arkadiusz Krawczyk a múltban a Gemplus, a Sun Microsystem és a Unisys értékesítésének vezetéséért volt felelős.

Rafał Maciejewiczet, az Adobe lengyelországi és baltikumi értékesítési igazgatóját az északkelet-európai régió értékesítési igazgatójává nevezték ki. Rafał Maciejewicz bőséges tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi és kelet-európai informatika területén. 2007-ben érkezett az Adobe-hoz az IBM lengyel irodájából, ahol a szoftverrészleg pénzügyi és ipari eladásokért felelős vezetője volt.

Richard Markuzyt, a cég csehországi és szlovákiai marketingigazgatóját az északkeleti régió területi marketingigazgatójává nevezték ki. Richard Markuzy négy éve van az Adobe-nál, új pozíciójában a marketingstratégia meghatározásáért és megvalósításáért, a marketing- és PR-tevékenység tervezéséért, valamint a régióbeli üzleti partnerekkel folytatott együttműködésért lesz felelős. Az Adobe előtt a HP-nál dolgozott, ahol különböző marketing- és kommunikációs pozíciókat töltött be.