Sybase-SAP: Kritikus üzleti adatok elérésének új módja

forrás Prim Online, 2009. március 17. 10:43

A két cég közösen kívánja biztosítani az üzleti felhasználóknak, hogy mobil eszközeikről bárhol, bármikor elérjék az SAP Business Suite 7-ben kezelt kritikus üzleti információkat.

A piacvezető, vállalati szoftvereket gyártó SAP AG, valamint a vállalati és mobilmegoldásokat gyártó iparági vezető Sybase együttműködést írt alá. A közös innováció az üzleti felhasználók számára a kritikus üzleti adatok elérésének új módját kínálja. Az együttműködés keretében az SAP Business Suite iPhone-on, Windows Mobile-on, BlackBerry-n és más mobilplatformokon lesz elérhető a Sybase vezető mobil-middleware technológiájának köszönhetően. A két cég elképzelése az, hogy az értékes üzleti információkat egyszerűen kezelhető módon, a vállalati alkalmazásokkal szorosan integrált formában, biztonságos csatornákon tegye elérhetővé széleskörű mobilplatformokon.

A mostani együttműködés alapján a kritikus ügyféladatok a mobil eszközökről online és offline módon egyaránt elérhetőek lesznek. A Sybase mobiltechnológiájával megoldható, hogy a mobileszközökön akár percenként megjelenjenek a központban rögzítésre került információk, illetve az eszközön rögzített adatok azonnal visszakerüljenek a központi alkalmazásba. A Sybase egyúttal bejelentette, hogy Európában a T-Systems fog rendszerintegrátorként együttműködni a Sybase-zel annak érdekében, hogy az SAP végfelhasználók előnyhöz jussanak az új megoldással.