Megalakult a hazai Canon Pro Club

Kiss Ádám Zoltán, 2009. április 7. 21:04

A Canon Hungária bejelentette a magyarországi Canon Pro Club megalakulását, azzal a céllal, hogy közösséget biztosítson mind a hazai professzionális Canon DSLR és HD videóeszközöket használó, a fotózást, videózást hivatásszerűen űző fotósoknak, mind az amatőröknek, akik visszajelzéseikkel a Canon termékek fejlesztésében is részt vehetnek.

A közösség tagjainak a pályázatokon való részvételeken túl lehetőségük nyílik az egymástól való tanulásra és tapasztalatcserére. A klub 10 fővel alakult meg, vezetőjük Imre Tamás hivatásos fotográfus a Canon Hungária “Canon Nagykövete”. A tagok a fotózás teljes szegmensét lefedik a természetfotózástól a sportfotózáson keresztül a műtermi fotográfián át a szociofotóig. A Canon Hungária 2 fővel, a fotográfiai és nyomtató eszközök specialistáival képviselteti magát a klubban. Az alapító tagok kiválasztása szigorú feltételrendszer alapján történt, mely az európai országokban már működő CPN (Canon Professional Network) program alapján került felállításra.

A Canon Hungária a hivatalos márkaszervizen keresztül biztosítja a tagok számára a Canon termékek vásárlás előtti ingyenes kipróbálását, esetleges javítás ideje alatti cserekészülékek használatát, a találkozók helyszínének biztosításán túl technikai (fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők, nyomtatók, projektorok) és szakmai hátteret nyújt a klub által szervezett Workshopokon, sőt a tagok visszajelzéseikkel a Canon termékek fejlesztésében is hatékonyan részt vesznek.

A Canon Pro Club alapító tagjai: