Magyarországon is elérhető a Motorola VE66

forrás Prim Online, 2009. április 20. 16:28

Áprilistól Magyarországon is kapható a Motorola új, CrystalTalk audiotechnológiával, 5 megapixeles kamerával és MP3 lejátszókhoz hasonló navigációval rendelkező Motorola VE66 készüléke. A szétcsúsztatható készülék a Motorola mobilkészülékeken elsőként alkalmazott widget-integrációval is büszkélkedhet, ami egyszerűbb és gyorsabb hozzáférést enged a felhasználó számára legfontosabb alkalmazásaihoz – pl.: sporthírekhez,  árfolyamjelzőhöz, vagy a kedvenc blogok RSS feedjeihez.

A Motorola VE66 a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében. A VE66 készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését. A kameragomb lenyomásával a VE66 készülék azonnal elindítja az autofókuszt, szükség esetén aktiválja a LED vakut, stabilizálja a képet és csökkenti a vörösszem-hatást.

A VE66 FastScroll navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. Az 2.0 USB csatlakozó pedig gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített  MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internetböngészés, vagy fotók, audió- vagy videófájlok megosztása is csak néhány lépés. A VE66 az első Motorola telefon, amelyre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, részvénymutatókról, repülőjáratokról, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.