Szupermárka a NOD32

forrás Prim Online, 2009. május 27. 13:05

Superbrands díjat nyert az ESET NOD32 Antivirus, a szoftvert forgalmazó Sicontact Kft. pedig immár másodszor került be az üzleti szupermárkák közé.

Az ESET biztonsági szoftvereit az otthoni felhasználók körülbelül 40 százaléka használja számítógépének védelmére hazánkban (forrrás: NRC Piackutató, 2009). A rendkívüli népszerűséghez egyaránt hozzájárul a szoftverek technológiája és megbízhatósága, valamint a magyarországi forgalmazásért felelős Sicontact Kft. által nyújtott ügyfélszolgálat magas színvonala, és a NOD32 köré felépített céltudatos és fiatalos arculat.

Az idén 5 éves Superbrands program zsűrije ezt a teljesítményt méltatta azzal, hogy odaítélte az ESET NOD32 Antivirus szoftvernek a Superbrands, a Sicontact Kft.-nek pedig - a tavalyi év után másodszor - a Business Superbrands díjat. "A két díj méltó elismerése egész éves munkánknak" - emelte ki Csiszér Béla, a Sicontact Kft. ügyvezetője, akinek elmondása szerint cége a tavalyi évet 1,6 milliárd forintos forgalommal zárta, ami 60 százalékos növekedést jelentett az előző évhez képest.

A magyar cég egyébként megalakulását követően másfél évvel, 2005-ben már elnyerte az ESET Legdinamikusabban Fejlődő NOD32 Disztribútor díját. Csiszér Bélát emellett 2007-ben az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, 2008-ban pedig bekerült az ESET 8 tagú Nemzetközi Tanácsadói Testületébe.