Június végétől Magyarországon is kapható a női igényekre szabott navigátor

forrás Prim Online, 2009. június 2. 17:10

A TomTom piacra dobta a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét.

A TomTom White Pearl a nemrégen útjára indított TomTom ONE IQ Routes modell továbbfejlesztett, kifejezetten női igényekre szabott változata, amelyet luxuskivitel és bővített tartalmi szolgáltatás tesz stílusosan élvezetes és stresszűző navigációs kiegészítővé.

A gyöngyházszínű borításnak és a színben, valamint anyaghasználatban egyező EasyPort rögzítőnek köszönhetően a készülék megjelenése eltér a szokásos TomTom navigációs készülékekétől. A White Pearlt egybefüggő, finoman örvénylő virágmotívum díszíti, amely érzéki összhangban van a készülék bekapcsolásakor megjelenő „kezdőképpel”.

A White Pearl és annak rögzítője könnyen tisztán tartható, és biztonságosan tárolható a készülékhez járó, stílusban igazodó, különleges minőségű selyemtokban, amely méretéből adódóan könnyedén hordozhatóvá teszi a készüléket, akár a legkisebb női retikülben is.

A készülék számos, előre telepített Érdekes Ponttal (POI) lett bővítve, olyan speciális kategóriáknak is helyet adva, mint az „Érdekes látnivalók”, a „Vásárolj, amíg bírsz” valamint a „Napi divat” kategóriák", amelyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó divatbutikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé- vagy teaházakról, színházakról vagy mozikról, így meghagyva minden hölgynek a felfedezés élményét.

A készülék természetesen a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva.
 
A TomTom White Pearl készülék egy TomTom különleges kiadás, így csak korlátozott számban lesz elérhető Magyarországon június végétől.