Elérhetők a legfrissebb térképek a Naviextrason

forrás Prim Online, 2009. június 3. 18:00

A naviextras.com portál több mint 30 PNA márka 100-nál is több kompatibilis készülékéhez kínálja a legújabb, 2009. első negyedéves térképeket. Emellett bizonyos új térképek vásárlásához most egyéves ingyenes frissítési lehetőség is jár.

Immár elérhetők a Nav N Go frissítőportálján a legfrissebb, 2009. első negyedéves Európa-, Észak- és Dél-Amerika-térképek a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo alapú navigációs készülékekhez. Az egyországos térképverziók vagy a komplett régiókra vonatkozó csomagok a Naviextras Toolbox nevű ingyenes PC szoftver segítségével tölthetők le a kompatibilis készülékekre.

Az ingyenes frissítésre nem jogosultak számára a naviextras.com most számos, kedvezményes egyszeri áron megvásárolható térképet is kínál, egyéves ingyenes frissítési lehetőséggel. Ezáltal a kiválasztott térképek és hasznos helyek (POI-k) mostani frissítését követően a felhasználók az elkövetkező 12 hónapban újabb térképfrissítésekre számíthatnak, további felmerülő költségek nélkül.

A naviextras.com-on immár elérhető a 18 európai országot tartalmazó bővített Kelet-Európa térképcsomag is, mely a korábbihoz képest 6 országgal: Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia, Észtország, Lettország és Litvánia térképével egészült ki. A felhasználók mindezek mellett egy évre előfizethetnek az útbiztonsági kamerák bővített, több adatot tartalmazó új csomagjaira, melyek immár Ausztriát, a Benelux államokat, az Egyesült Államokat, Kelet-Európát és Németországot is magába foglalják.