Need for Speed SHIFT: 18 valósághű pálya, 65 versenygép

forrás Prim Online, 2009. június 3. 19:13

Az Electronic Arts Need for Speed SHIFT játékában 18 tökéletesen valósághű pályán tehetik próbára vezetői képességeiket a játékosok, 65 pompás versenygép egyikének volánja mögött – akár a játék borítóját uraló, káprázatos BMW M3 GT2 ülésében is bizonyságot adhatnak vezetői képességeikről!

A SHIFT borító sztárja egyike a Need for Speed játékokban megjelenő leggyorsabb, legerősebb autóknak. Az ízig-vérig valószerű vezetési élményt kínáló SHIFT az elmúlt 35 év legendás autóit vonultatja fel.

A Los Angelesben megrendezett Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon a játékosok első alkalommal pillanthatják meg a SHIFT bámulatos versenygépeit, amelyek között olyan klasszikusok szerepelnek, mint az 1972-es Nissan Skyline 2000GT-R, olyan páratlan sportautók, mint az 1995-ös Mazda RX-7, s olyan exkluzív álomautók, mint az 2007-es Lamborghini Reventón.

A legjobban úgy ismerheti meg az ember ezeket a csodálatos járműveket, ha elviszi őket egy körre… A Need for Speed SHIFT 18 valós és fiktív pályán 50 különféle nyomvonalat kínál. A játékosok a világ legismertebb versenypályáin száguldhatnak végig – a különösen nehéz, 20 km hosszú Nordschleife kanyarjaiban, vagy Glendale gondosan megkomponált, fiktív versenypályáján, ahol meredek emelkedők, hajtűkanyarok és nehezen belátható szakaszok teszik próbára a vezető képességeit.


Need for Speed SHIFT autólistája:
 


Need for Speed SHIFT pályalistája:
 
1.    Alpental      
2.    Autopolis International Racing Course      
3.    Ambush Canyon      
4.    Brands Hatch      
5.    Dakota      
6.    Ebisu Circuit      
7.    Glendale      
8.    Hazyview      
9.    Mazda Raceway Laguna Seca      
10.    London      
11.    Miytomi      
12.    Nordschleife      
13.    Road America      
14.    Rustle Creek      
15.    Silverstone      
16.    Circuit de Spa Francorchamps      
17.    Tokyo      
18.    Willow Springs     

A Need for Speed SHIFT játékot a Slightly Mad Studios az EA Black Box és Patrick Soderlund közreműködésével fejleszti. A Slightly Mad Studios fejlesztői és játéktervezői között olyan nagy sikerű játékok közreműködői találhatók, mint a GT Legends és a GTR 2. A játék PSP (PlayStation Portable) változatát az EA Bright Light stúdiója készíti.

A Need for Speed SHIFT Playstation 3, Xbox 360 és PSP platformokra jelenik meg 2009 őszén – az európai megjelenés dátuma szeptember 17.