Szervezeti változások a Toshiba budapesti irodájánál

forrás Prim Online, 2009. június 18. 17:20

A Toshiba a következő szervezeti változtatásokat jelentette be: Patonai Szabolcs távozik a vállalattól, és az iparágban maradva regionális pozícióban folytatja pályafutását. 2009 májusától a Toshiba magyarországi képviseleténél dolgozik Leskó László, akinek a feladatai közé tartozik a retail értékesítés koordinálása és a termékmanagement.

A Toshiba budapesti irodája a jövőben három fővel folytatja tovább munkáját, átalakított munkakörökkel.

Leskó László 2003 óta dolgozik informatikai-kereskedelmi területen, 2008 óta pedig termékmenedzseri feladatokat látott el. Korábban több multinacionális cég kereskedelmi osztályán dolgozott vezetői pozícióban. Leskó László a Miskolci Egyetem Dunaújvárosi Főiskolai Karán végzett anyagmérnök szakon. Tanulmányai során számos képzésen, többek között vállalati beszerzési és management tréningeken vett részt.

A Toshiba magyarországi notebook üzletágának képviseleténél a szervezeti átalakítások keretében a disztribútorok kezelését Szabó Tamás és Leskó László közösen viszik tovább, egyúttal Szabó Tamás továbbra is a marketing feladatok felelőse marad. A csapat harmadik tagja Peperő Tamás, aki mint eddig, a kereskedői és ügyfélkapcsolatok
fejlesztésével foglalkozik.