24 óra alatt megtanulható, hogyan készítsünk YouTube-ot

forrás Prim Online, 2009. július 1. 14:50

Az egyedülálló online képzést megvalósító IT Factory nyári kínálatában a kriptográfia iránt érdeklődők és a fejlesztők találhatnak kedvükre való tanfolyamot. Utóbbiak megismerkedhetnek az új Silverlight 3.0 keretrendszerrel, amelynek segítségével gyakorlásképpen mini Youtube-ot készíthetnek.

A tavaly ősszel indult IT Factory nagy sikert aratott: összesen közel 400-an vettek részt a hálózatbiztonsági és a .NET fejlesztői tanfolyamokon. A NetAcademia azzal a céllal alakította ki az új képzési formát, hogy megvalósulhasson az informatikusok és az informatika iránt érdeklődők tömeges, mégis minőségi oktatása. Az IT Factory különlegessége, hogy a hagyományos tantermi képzés mellett speciálisan kialakított online részvételi lehetőséget is kínál. Ennek következtében vidékről, sőt külföldről is érdeklődtek a tanfolyamok iránt, a kedvező árnak köszönhetően pedig magánszemélyek, sőt akár diákok is részt tudnak venni a képzéseken.

Youtube 24 óra alatt

Az IT Factory új 3x8 órás tanfolyamán a résztvevők elkészítenek egy egyszerű, alapvető szolgáltatásokkal bíró videómegosztó alkalmazást a Microsoft Silverlight segítségével. Az oktatás alatt a hallgatók megismerkedhetnek a Silverlight legújabb 3.0. kiadásával is, valamint az alkalmazásfejlesztés lépéseivel, főbb területeivel, és a médiaképességekkel. A képzés online részvételt is biztosít, így szinte bárki elvégezheti, aki minimális fejlesztési ismeretekkel rendelkezik. A felzárkóztatás érdekében egy héttel az oktatás indulása előtt ingyenes C# felkészítő tanfolyamon ismételhetőek át a szükséges alapismeretek.

Kriptográfia Caesartól napjainkig

Az IT Factory másik 24 órás nyári tanfolyama a titkosítók és a titokfejtők küzdelmét mutatja be az ókortól napjainkig. Az oktatás során a résztvevők a kriptográfia matematikai hátterébe is betekintést nyerhetnek, azonban a tanfolyam elvégzéséhez a középiskolai matematikai ismereteken kívül nincs szükség előképzettségre.

Diákoknak kedvezmény

"Az amúgy is kedvezményes árú képzéseinken a diákok a nyár folyamán féláron vehetnek részt. Ez egy jó lehetőség annak, aki tartalmasan szeretné tölteni a vakációt. Mindkét képzésünket két alkalommal indítjuk, hogy minden érdeklődő részt vehessen rajta, a nyaralás se legyen akadály" - nyilatkozta Fóti Marcell, a NetAcademia ügyvezetője.