Mobiltelefon a Holdra-szállás 40. évfordulója alkalmából

forrás Prim Online, 2009. július 2. 20:23

1969. július 20-án az emberiség legyőzte az egyik legnagyobb technológiai kihívást: először lépett ember a Holdra! Az első szavakat és televíziós jeleket a Holdról a Földre egy Motorola rádió transzponderrel (válaszjel-adóval) küldték az Apollo űrhajó fedélzetéről, így több mint 500 millió ember lehetett tanúja a történelem e felemelő eseményének. Ez a meghatározó pillanat adott ihletet a Motorola AURA Égi kiadásának megalkotásához.

A telefon eredeti, exkluzív NASA videofelvételeket és hangfájlokat tartalmaz a Holdra-szállásról, többek között olyan hallhatatlan sorokat, mint a: “The eagle has landed”, “That’s one small step for man, one giant leap for mankind”.

A Motorola AURA hátoldalán precíziós lézerrel maratott idézet áll, tisztelegve az Apollo 11 küldetése előtt: “Motorola AURA Celestial Edition, Honouring the Apollo 11 mission, 20th July 1969”.  Az AURA™ Égi kiadásának első példányát a Motorola Neil Armstrongnak, a legendás asztronautának ajándékozza.

Az AURA Égi kiadásának tulajdonságai a művészet és a kézművesség értékeit végtelen kifinomultsággal egyesítik. A valódi luxust tükrözi a 16 millió színű, 300 dpi felbontású, a Holdhoz hasonlóan tökéletesen kerek kijelző, amely 62 karátos zafír kristályból készült - ez az egyik leginkább karcálló anyag a földön (és a Holdon). A nagyszerű formaterv mögött, a több mint 700 alkatrésznek köszönhetően műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség rejlik.

A Motorola AURA Égi kiadása limitált ideig, 2009. júliustól 2009. év végéig vásárolható meg. Magyarországon augusztustól kapható a készülék a Motorola Szakboltokban, valamint a Caprice Exkluzív ékszerüzleiben.