Mozizhatunk is az új "csokimobillal"

Genda Csongor Zoltán, 2009. augusztus 7. 21:06

Az LG jövő hónapban piacra dobja legújabb "csokoládételefonját", amely kiemelkedő technikai paraméterekkel rendelkezik, az első fotók is arról árulkodnak, hogy egy valódi felső kategóriás készülékkel fog előrukkolni a gyártó.

A Mail.ru internetes portál munkatársainak abban a szerencsében volt részük, hogy tesztelhették a jövevényt, és csupa pozitív véleményt írtak arról. Az LG BL40 egy karcmentes felület alá zárt 4 hüvelykes, szélesvásznú (21:9) érintőkijelzővel érkezik, melynek felbontása 800x345 pixel, így garantált a kiváló képminőség. Az elegáns formatervezésű HSDPA-képes telefon Bluetoothon és WLAN-on keresztül kommunikál a környezettel. A készülék hátlapján lévő optika ismét egy minőségi Schneider-Kreuznach darab, amellyel 5 megapixeles fotókat és 720x480 képpontos videókat készíthetnek majd a felhasználók. A gyártó 1 GByte belső memóriával szerelte fel az új mobilt, a tárhely azonban MicroSD kártyával 32 GByte-ig bővíthető. Az okostelefon szeptemberben megjelenik a kereskedelmi forgalomban is 550 eurós végfelhasználó áron.

Időközben a YouTube-ra is felkerültek a BL40-ről készített első reklámfilmek, ezek egyikét itt tekinthetik meg olvasóink.