Telepont, fotóspavilon és internetsátor a Szigeten

Kiss Ádám Zoltán, 2009. augusztus 16. 09:47

Az idei Szigeten sem maradnak telefonfeltöltés és internetkapcsolat nélkül a látogatók, mind egyenleg, mind akku feltöltésre lehetőség van, sőt szerviz is található a telepontokon.

Telepont néven a telefonos szolgáltatások java a városközpontban kapott helyet, a szolgáltatások között megtalálható mobilegyenleg-feltöltés magyar szolgáltatók kártyáihoz, készülékakkumulátor feltöltése őrzés nélkül, mobiltelefon-szerviz, adatmentés, tanácsadás, roaming kártyák értékesítése, T-Com hívókártyák értékesítése, instant SIM-csomag magyar szolgáltatói kártya és készülék, SIM-kártyák, telefonok, kiegészítők értékesítése. Mobilegyenleg feltöltésére ezenfelül lehetőség van még a központi Infóban, valamint a K-híd belső Infónál. telefonakkumulátor töltésére az Infópontoknál saját töltővel, őrzés nélkül.

Az Internetsátor díjmentesen igénybe vehető szolgáltatás a Sziget Fesztivál látogatói számára. Az Internetsátor mindennap 10.00-23.00 óráig üzemel, és maximálisan 20 percig lehet  igénybe venni a szolgáltatást, és alkoholos, kábítószeres befolyásoltság alatt lévő vendégektől a biztonsági személyzet a sátorba való belépést, a számítógépek használatát megtagadhatja, ill. a nem megfelelő magaviseletű látogatókat kikísérheti. A feltételek közé tartozik, hogy a számítógépet, ill. tartozékait mindenki köteles rendeltetésszerűen használni, amennyiben azokban kárt tesz, köteles az okozott kárt kifizetni, az Internetsátorban tartózkodó többi vendég nyugalmát megzavarni tilos, a sátor területén belül étel, ital fogyasztása, dohányzás szigorúan tilos, az Internetsátor szolgáltatásait mindenki csak úgy veheti igénybe, ha a fent leírtakat elfogadja, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

A Fotós Pavilonban vehetünk filmet, elemet, eldobható fényképezőgépet, kameránkba kazettát. Előhívathatjuk fotóinkat, feltöltethetjük akkuinkat, digitális gépünkről fotóinkat CD-re mentik. Hasznos szolgáltatás, hogy elveszett okmányaik pótlásához a fotókat a Fotós Pavilonban ingyen elkészítik.