Számos újdonságot kínál a Trillian Astra 4 üzenetküldő alkalmazás

Genda Csongor Zoltán, 2009. augusztus 19. 13:55

A Trillian Astra nevű multimessenger végre kilépett a béta stádiumból, és elérte a 4-es verziószámot. A szoftver számos újdonságot tartalmaz.

A Miranda-hoz hasonlóan a Trillian Astra is támogatja az olyan ismert IM-programokat, mint a Yahoo, ICQ, Windows Live (MSN), MySpaceIM, Google Talk, IRC és Jabber, ám ha a felhasználó számítógépén már van egy telepített Skype, úgy azt is képes kezelni. Újdonságnak számít viszont a Facebook és Twitter-támogatás, és az offline üzenetküldés is. Az alkalmazást fejlesztő Cerulean Studios havi frissítéseket ad majd ki a termékhez a biztonság növelése érdekében. A szoftverből létezik egy ingyenes és egy Pro jelölésű fizetős verzió is, amely már videóchat-képes és egyidejűleg több állomány küldésére is alkalmas, kezeli a PlugIn-okat valamint a skin-eket, továbbá fejlett archívum-kereső funkcióval is rendelkezik.
A multimessengert nem kell feltétlenül telepíteni, akik meg szeretnék kímélni magukat az installálás fáradalmaitól, azok használhatják a webes változatot is.
A Trillian Astra-t a letoltes.com-ról is letölthetik olvasóink.