Új OKI C110 és C130 f/f gyors, A4-es kompakt nyomtatók

Kovács Attila, 2009. szeptember 5. 14:48

Az OKI Printing Solutions két új belépőszintű nyomtatójával az otthoni irodák és kisvállalkozások számára kínál olyan költséghatékony nyomtatókat, amelyeket a könnyű használhatóság és csatlakoztathatóság jellemez.

A C110 és C130 készülékek fő jellemzői a gyors fekete-fehér nyomtatási sebesség, a magas minőség, a rugalmas csatlakoztatás, mindez a kisebb vállalkozások számára is elérhető áron.

A C110 nyomtató sebességére nem lehet panasz, hiszen 19 fekete-fehér lap/perc és 5 színes lap/perc sebességgel nyomtat, emellett USB csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkezik. A C130 már 20 fekete-fehér oldal percenkénti nyomtatására is képes. A nyomtató hálózati funkciót is tartalmaz kisebb munkacsoportok számára. A készülék papírtálca-kapacitása növelhető, duplex nyomtatásra is alkalmassá tehető, valamint az LCD kijelzője könnyen olvasható.

Ezzel a két új készülékkel az OKI egy olyan piacon veti meg a lábát, ahol a vállalat jelentős piaci részesedést kíván elérni a jövőben. „A színes belépőszintű nyomatópiac jelentősen növekszik, hiszen egyre több kisvállalkozásnak és otthoni irodai felhasználónak időről időre színesben is kell nyomtatnia, de mindezt a leginkább költségtakarékosan kívánják megtenni” – fejtette ki Érdi-Krausz Gábor. „A C110 és C130n olyan többmenetes nyomtatók, amelyek színes nyomtatásra tökéletesek, ugyanakkor a fekete-fehér nyomtatási képességük az elsődleges a kis irodák számára.”

A készülékekre 3 év garancia érvényes, a vásárlás napját követő 30 napon belüli regisztráció esetén.

A nyomtatók az OKI Printing Solutions viszonteladóin keresztül 2009 szeptemberétől megvásárolhatók. A termékek már 39 000 Ft javasolt végfelhasználói ártól elérhetőek.