ESET Mobile Antivirus magyarul

forrás Prim Online, 2009. szeptember 7. 16:24

Immár magyarul is elérhető a NOD32 vírusirtó mobiltelefonokra szánt változata, a most megjelent verzió ráadásul néhány újdonságot is tartalmaz.

Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első, még angol nyelvű változatát. A szoftver azóta számos fejlesztésen esett át, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető.  A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is.  A szoftver a többszörösen díjnyertes NOD32 esetében már bizonyított heurisztikának és a kéretlen üzeneteket blokkoló SMS-szűrőnek köszönhetően teljes körű védelmet biztosít a mobil kártevők minden fajtája ellen.

Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig 50% kedvezménnyel érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Az ESET Mobile Antivirus újdonságai: