Jönnek a limitált 250 GB-os Xbox-ok

Milkovits Gábor, 2009. szeptember 17. 07:10

A Microsoft ősszel legalább kétféle limitált kiadású Xbox 360-csomag forgalmazását tervezi, amelyek 250 GB-os merevlemezzel felszerelt Elite konzolok lesznek, bónusz játékprogrammal.

Az első ilyen a Halo 3: ODST Limited Edition lesz, amely várhatóan a játék megjelenésével egy időben, azaz szeptember 22-étől kapható lesz Európában, 400 eurós áron. Korábban a 120 GB-os normál Elite került ennyibe, a hónap elején azonban a Microsoft negyedével lejjebb szállította a konzol árát. A csomaghoz még a mezei Halo 3 videójáték egy példánya, valamint a Halo: Reach bétához való online hozzáférés is jár. A másik beharangozott csomag a Modern Warfare 2 Limited Edition, amely a játékkal együtt november elején kerül forgalomba, a fent említettel megegyező áron.

A konzolgyártók számára a válság és az évek óta éleződő erős konkurencia miatt igencsak fontos vonzó ajánlatokkal előállni az év végi bevásárló szezonra. Az árcsökkentések már szeptember elején megtörténtek a Sony és a Microsoft részéről, de állítólag a Nintendo is lejjebb szeretné vinni a Wii árát még az ősszel.