Már mobilnetet is kínál az Invitel a diákoknak

OTS - Cégvonal, 2009. szeptember 17. 08:25

Különleges internetszolgáltatás-csomagot kínál az Invitel a tanulóknak. A Diák ADSL csomag épp egy iskolaév idejére biztosít vezetékes internetkapcsolatot az inviteles területek bármelyik albérletébe, de az örökmozgók sem maradnak offline: a csomaghoz mobilinternet is rendelhető. Az Invitel nyár közepe óta kínál mobilinternetet előfizetőinek. A Net&Go most, a Diák ADSL-lel lép először a szélesebb nyilvánosság elé.

Az Invitel Net&Go csomagjaival egyszerűen és kedvező áron kínál szélessávú internet elérést előfizetőinek az ország minden, Pannon mobil-szélessávú szolgáltatással lefedett területén. Így a stabil, állandó sebességet és korlátlan használatot biztosító vezetékes kapcsolatról sem kell lemondani, és otthontól távol is elérhető a web és az e-mail. A mobilinternet a vezetékes csomagokkal együtt rendelhető meg.

A Net&Go szolgáltatáscsomagban a Diák ADSL hűségideje 12 hónap, hasonlóan az Invitel más szolgáltatásainak hűségidejéhez, a mobilinterneté 24 hónap, amely díjmentes mobileszközt is tartalmaz. A megszokott net-előfizetésektől eltérően, a szolgáltató 2010 júliusában és augusztusában díjmentes használatot biztosít - így gyakorlatilag csak iskolaidőben kell fizetni a Diák ADSL-ért, amely 3330 Ft havonta.

Ugyanezek a feltételek vonatkoznak a mobilinternet elérésre is. A Diák ADSL mellé havi 3330 Ft-ért választható, 1 GB-os havi forgalmi keretet tartalmazó mobilinternet.

A Net&Go csomagban elérhető Student 12 mobilinternet csomag 2010 júliusában és augusztusában díjmentes használatot biztosít.