Olcsó LG Touchscreen mobil napelemcellával

Genda Csongor Zoltán, 2009. október 3. 17:05

Az LG egy kedvező áron beszerezhető érintőkijelzős képernyővel felszerelt maroktelefonnal bővítette portfólióját, melynek nem csupán az ára az egyetlen figyelemre méltó tulajdonsága.

A GD510 Pop rendelkezik egy napelemcellával is, így a készülék akkumulátorát egy meleg nyári napon pár óra alatt fel lehet tölteni a tűző napsütésben. A 3"-es kijelzőt egy rendkívül vékony keret veszi körül, és ezért az LG a cég által valaha gyártott ledkompaktabb készüléknek titulálta az új jövevényt. A mobil támogatja a legismertebb audió- és videóformátumokat, tehát annak multimédia képességei megkérdőjelezhetetlenek. A hátlapon egy 3 megapixeles kamera lapul, a 40 MByte belső memória pedig microSD kártyával 8 GByte-ig bővíthető. Bluetooth- és EDGE-támogatással ugyan rendelkezik a telefon, ám WLAN-al már nem szerelte fel azt a gyártó.

Egyelőre nem lehet tudni, milyen áron lesz megvásárolható az új mobil, de az LG képviselői utalást tettek arra, hogy jóval olcsóbb lesz, mint bármely csokoládételefon. A vállalat már október végén forgalomba hozza a GD510 Pop névre keresztelt készüléket.