ESET Smart Security Intel alaplapokhoz

forrás Prim Online, 2009. október 8. 14:49

A két cég megállapodása értelmében 2010 első felétől az asztali számítógépekbe szánt Intel alaplapokhoz ingyenes ESET Smart Security próbalicencet is kapnak a felhasználók.

Az Intel és a biztonsági szoftvereiről ismert ESET együttműködése értelmében a 2010 első negyedévétől gyártott Intel alaplapokhoz az adott konfigurációtól függően 45 napos vagy 1 éves ESET Smart Security licencet kapnak a felhasználók. A NOD32 technológián alapuló, tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó biztonsági szoftver a prémium kategóriás Intel Executive Series alaplapok kizárólagos, míg az Intel Media Series lapok elsődleges antivírus-megoldása lesz.

Az Intel elsősorban az ESET Smart Security megbízhatósága, gyorsasága és alacsony rendszerterhelése miatt döntött az integrált biztonsági programcsomag mellett, mely még jelentős megterhelés esetén sem hátráltatja a nagyteljesítményű alaplapok működését. „Az Intellel való együttműködés kiváló lehetőség arra, hogy nemzetközi viszonylatban is hírnévre tegyen szert az ESET. A NOD32 technológia már számos teszten bizonyította gyorsaságát és hatékonyságát, így kiváló választás lehet a nagyteljesítményű számítógépek védelmére” – emelte ki Csiszér Béla, a NOD32 vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője.