Zeneközpontú HP laptop

Milkovits Gábor, 2009. október 13. 09:01

A Hewlett-Packard egy különleges, zeneközpontú laptopot mutatott be Envy 15 Beats néven, amelyhez a speciális hardver- és szoftverkomponensek mellett tartozék Beats fejhallgatót is forgalmaznak majd.

Az említett Beats by Dre fejhallgató maga a rapper Dr. Dre ajánlásával készült, aki a laptop hivatalos bemutatóján természetesen meg is jelent. A Beats Studio fejhallgatóval is rendelhető noteszgép Beats hangrendszere a HP szerint mind hangszórón, mint pedig fejhallgatón optimális zenehallgatási élményt kínál. Emellett pedig a felhasználó zeneszerkesztő szoftvereket is kap a gépre a Native Instruments Traktor LE, illetve az Audio 2 DJ Traktor LE képében. Utóbbi egy olyan többcsatornás splitter-t is tartalmaz, amely profi keverést tesz lehetővé.

A fényes zongora-fekete borítású, exkluzív HP Envy 15 Beats-ről egyelőre még annyit lehet tudni, hogy négymagos Intel Core i7 processzorral van felszerelve és egy sötétben is működő, éjjellátó webkamerát is tartalmaz. A készülék október 22-én kerül piacra Amerikában, 2299 dolláros induló áron.