Piacon a Docflow 1.0

forrás Prim Online, 2009. november 9. 17:50

A Qualysoft bejelentette, hogy elkészült a Docflow 1.0-s verziója. A termékkel egy időben a társaság egy oktatási portált is kifejlesztett, amelynek segítségével a felhasználók és a döntéshozók egyaránt megismerkedhetnek a megoldással.

A napokban elkészült Docflow 1.0 dokumentum kompozíciós megoldás hatékony "dokumentumgyár" kiépítését teszi lehetővé, amely biztosítja, hogy a legkevesebb manuális munkával szülessenek meg a szükséges levelek, felszólítások vagy reklámlevelek - jelentette be a Qualysoft Informatikai Zrt.

Elkészült a termék oktatását segítő 12 modulos webes oktatóanyag is, amelynek a segítségével nem csak a szoftver működésének az alapjai sajátíthatók el, hanem kiváló eszköz arra is, hogy a leendő felhasználók bemutassák a döntéshozóknak, milyen előnyöket, megtakarítást kínál a Docflow.



A jelen gazdasági helyzetben az eddiginél is fontosabb a versenyképesség megőrzése, amelynek egyik legfontosabb eszköze a hatékonyságnövelés. Ez kiemelten igaz az olyan vállalkozásokra és gazdálkodószervezetekre, ahol a nagy tömegben előállított, nyomtatott dokumentumok képezik a hivatalos vagy az ügyfélkommunikáció alapját. Ezt felismerve kezdte meg a Qualysoft 2008-ban Docflow nevű termékének fejlesztését - mondta el Bayer József, a Qualysoft K+F termékfejlesztési menedzsere.

Azokat az informatikusokat, illetve döntéshozókat akarjuk megcélozni ezzel a termékkel, akik úgy érzik, hogy a vállalatukon belül ez egy eléggé kiforratlan, kaotikus terület még, amely modernizálható lenne - válaszolt a Prim Online kérdésére Bayer. Mint elmondta, a Docflow egy önálló termékportált kap, ahol önkiszolgáló jelleggel fel fognak kínálni minden olyan információt a felhasználók számára, amelyek segítenek abban, hogy megismerkedjenek a termékkel, meg tudják tanulni, hogy melyek az előnyei, el tudják képzelni, hogy a saját vállalatuknál hogyan lehetne ezt hatékonyan bevetni, és egyúttal arra is kapjanak érveket, hogy a vállalaton belül hogyan lehet egy ilyen termék bevezetése mellett érvelni. Később, ha már bevezetésre került a termék, akkor ez egy ideális oktatócsomag lesz arra, hogy egy új alkalmazott beiskolázása erre a termékvonalra megtörténhessen. "Ez az ügyfeleinknek is költségkímélő, hiszen utólag sem kell az újabb alkalmazottak képzését finanszírozniuk. Úgy gondoljuk, ma már egy termékkel szemben komoly elvárás az, hogy az ügyfél önkiszolgáló módon meg tudjon vele ismerkedni, meg tudja venni, és ne kézen fogva kelljen kísérgetni" - emelte ki a Qualysoft termékfejlesztési menedzsere.

Mint korábban megírtuk, a termék licencdíja a magyar piacra optimalizált. A kisvállalati licenc 1,5 millió forint, a nagyobb konfigurációk egyedi árazásúak. A bevezetési projektek minimális időtartama 30 nap, a karbantartás díja a konkrét alkalmazás későbbi támogatási igényének függvénye. Az árkalkuláció alapja a Qualysoft standard napidíja.

Néhány felhasználási terület