Ismét csalók próbálnak visszaélni az OTP Bank nevével

OTS - Cégvonal, 2009. november 16. 19:10

Csalók próbálnak ismételten visszaélni az OTP Bank nevével ismeretlen eredetű elektronikus levelekben, amelyek közül némelyikben latin és cirill betűk keverednek.

Az OTP Bank most is - korábbi, október 27-ei tájékoztatásához hasonlóan - felhívja ügyfelei figyelmét, hogy semmilyen módon ne reagáljanak a szövegre. A legnagyobb magyarországi hitelintézet soha nem kért és nem kér mailben ügyféladatokat, és erre rendszeresen felhívja a figyelmet honlapján is.

Az OTP Bank a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.


A Prím Online szerkesztőségébe a Nigériai Központi Banktól érkezett tegnapelőtt egy mail. Bár fogalmunk sincs, akad-e valaki, aki bedől egy ilyen levélnek, úgyhogy csakis a derűs percek szerzése miatt tesszük közzé, "így abszolút semmi ok az aggodalomra"...



FROM THE DESK OF MR.HENRY ARANY
ASSISTANT kormányzó-helyettes (C.B.N)
Central Bank of Nigeria (C.B.N),
E-mail címek: adg.h.golden@gmail.com OR
adg.hgolden@yahoo.com

Értesítés a fizetési ATM Master Hitelkártya

Attn: Kedvezményezett,

Ezennel hivatalosan is értesítjük az e megállapodás kötelezi Ön számára, mint kell szerz dés / örökösödési alap révén (Master Express hitelkártya.) Ezt a megállapodást kezdeményezett / alkotják, a Világbank és a Párizsi Klub, mivel csalárd tevékenység folyik a afrikai régióban.

Szeretném, hogy hivatalosan is értesítjük, hogy a fizetés feldolgozás alatt áll, és fel kell szabadítani, hogy Ön minél hamarabb válaszolni erre a levélre. Szintén fontos megjegyezni, hogy a nyilvántartásból a mi fájlt, a fennálló szerz déses fizetési Tíz millió háromszázezer amerikai dollárban ($ M10.3USD) Csak.

A Világbank és a Párizsi Klub vezette ezt a fizetési rendszert, amely lehet vé teszi a mi vállalkozók / örökségül kedvezményezett kapják alap nélküli beavatkozás. A Mester Express hitelkártya szerz désben vállalt és hajtott Arany kártya világszerte.

Er sítsék meg a következ adatokat hozzánk Biztonsági
okból:

1) Teljes neved :....................
2) a ÁTVEV CÍME :..............
3) meg mobiltelefonszámát :.................
4) Az Önök szakmája :..............
5) AGE :......................
6) SEX :..................
7) Családi állapot :.....................

Érkezése után az e-mailr l fogunk töltse be alap a Mester Express hitelkártya és küldjön beolvasási másolatát a kártyát mielõtt fog eljárni a feladást a kártyát közvetlenül a kijelölt lakcíme, így abszolút semmi ok az aggodalomra körül, minden van szükségünk az Ön azonnali intézkedési és együttm ködést is, az istenek Grace mi lesz a sikeres tranzakciót.

Szeretettel várjuk az azonnali választ.

Címzett e-mailek Kapcsolat: adg.h.golden@gmail.com vagy adg.hgolden@yahoo.com

GRATULÁLUNK el re.

LEGJOBB Üdvözlettel,

KRITIKÁK ARANY MR.HENRY
ASSISTANT kormányzóhelyettese
Central Bank of Nigeria (C.B.N)