Több mint hétszáz postán már megvásárolható a Postafon

forrás Prim Online, 2009. november 21. 15:32

Péntektől az ügyfelek a különböző levelek és csomagok feladása, valamint a számlák és egyéb sárga csekkek befizetése mellett Postafon névre keresztelt mobiltelefont is vásárolhatnak a postákon. A Vodafone-nal létrejött együttműködés alapján 721 postán érhető el a szolgáltatás.

Induláskor 721 postán vásárolhatóak meg a Postafon névre keresztelt feltöltőkártyák és telefonok. A Postafon előnye a kedvező ár és az átlátható tarifa mellett a kiegészítő szolgáltatások rugalmas összeállíthatóságában és az így biztosított költségkontrollban rejlik. Fontos szempont továbbá, hogy az ügyfeleknek nem kell külön mobilszolgáltató üzletet felkeresniük, hiszen az ország több mint 700 postáján intézhetik telefonos ügyleteiket.

Alapszolgáltatásként minden olyan szolgáltatás elérhető, amelyre a mindennapokban szükség lehet, így például az SMS vagy a hangposta. Amennyiben az ügyfél igényli, egy díjmentes SMS elküldésével könnyedén bekapcsolhatja magának a kiválasztott kiegészítő szolgáltatásokat, például a nemzetközi hívások lehetőségét, a roaming-ot, vagy az emelt díjas szolgáltatásokat, továbbá a WAP-ot és az internetet. Sőt, 350 forint havidíj ellenében igénybe vehető a „Kedvenc Szám” opció is, amellyel egy kiválasztott Postafon vagy Vodafone előfizető fél áron hívható.

A Postafon Fókusz tarifacsomag kedvező, minden irányba, minden időszakban 35 forintos perc és SMS díjaival a Magyar Posta azokat az ügyfeleket szólítja meg, akik kontrolálni szeretnék mobil-költségeiket. Mindehhez párosul például egy könnyen kezelhető, elegáns megjelenésű Samsung E1120 típusú mobiltelefon, amely Postafon Fókusz csomagban 6990 forintért vásárolható meg, 350 forint lebeszélhetőséggel. Készülék nélkül a SIM kártyáért 1550 forintot kérnek el a postákon, amelyből 350 forint szintén lebeszélhető.

Az értékesítésre kijelölt posták listája megtalálható a www.postafon.hu oldalon.