Android alapú okostelefon magyar nyelvű kezelőfelülettel

forrás Prim Online, 2009. november 21. 18:16

A Samsung bejelentette legújabb Android alapú okostelefonja, a Galaxy Spica (I5700) piaci bevezetését. A Samsung Galaxy Spica az első Android alapú okostelefon magyar nyelvű kezelőfelülettel!

A Samsung Galaxy Spica Android alapú okostelefon, ami könnyen és egyszerűen kezeli a Google alkalmazásokat. Tulajdonosa használhatja mobiltelefonján a legnépszerűbb közösségi oldalakat, a Facebookot és a MySpace-t is.

A Galaxy Spica 800 MHZ-es processzorának köszönhetően minden eddiginél gyorsabb, így felhasználói igazán élvezni fogják az Android Marketről letöltött alkalmazásokat.

A Samsung Galaxy Spica az első olyan Android alapú mobiltelefon, amely támogatja a DivX formátumot, így használata közben nem kell bajlódni a fájlok konvertálásával. A telefon egyedi multimédiás élményt kínál. További fontosabb specifikációk: 3,5 mm-es jack-kimenet, DNSe 2.0 a még jobb hangminőség érdekében, illetve 1500mAh akkumulátor, ami lehetővé teszi a multimédiás alkalmazások zavartalan használatát. Mindez a rengeteg újdonság egy elegáns és kompakt 13,2 mm vékony készülékben.

A Samsung Galaxy Spica támogatja a Google szolgáltatásait, a Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube és Google Talk használatával a felhasználók mobiltelefonjukon élvezhetik a megszokott asztali számítógép élményt.

A Samsung Galaxy Spica már kapható Európában.