Együtt fejleszt az Adobe és a Canon

forrás Prim Online, 2009. november 23. 11:05

A Canon és az Adobe megállapodást kötöttek az Adobe technológiáinak beágyazásáról a Canon legújabb irodai megoldásaiba. Az együttműködés a két vállalat között 2005-ben kötött szövetség kibővítése.

Az új Canon imageRUNNER ADVANCE terméksorozat számos Adobe technológiát támogat a dokumentum-előállítás, a munkafolyamatok és a biztonság területén. A technológiák többek között:


Adobe PostScript 3 nyomtatás – A Canon új imageRUNNER ADVANCE rendszereibe beágyazott nyomtatási szoftver támogatásával a szervezetek jobb dokumentum-felügyeletet és minőséget érhetnek el, megfizethető áron.
Adobe PDF technológia – A PDF-központú üzleti folyamatokban Canon új imageRUNNER ADVANCE rendszerei a PDF Reader Extensions, a PDF/A-1b archiválási támogatás, a PDF webre optimalizálása, az Adobe PDF fájlformátumok, valamint digitális aláírások támogatásával képesek a végfelhasználói információáramlás javítására.
Adobe LiveCycle Rights Management ES
– Az Adobe LiveCycle Rights Management ES rendszer közvetlen integrálásával az imageRUNNER ADVANCE kezelőfelületéről beolvasott dokumentumokon könnyedén alkalmazható a LiveCycle dokumentumbiztonsági házirend. Ez biztosítja az értékes vállalati információk védelmét, függetlenül attól, hogy az adatokat kinek és hová kell elküldeni.