4 nap fesztivál a fa alatt: rendelhetők a Hegyalja-jegyek

Kiss Ádám Zoltán, 2009. december 2. 07:07

A Hegyalja-rajongók már karácsonykor a fesztivált ünneplik: december 1-jétől indul a karácsonyi Hegyalja-bérlet akció, majdnem fél áron.

A Hegyalja négy napja a vérbeli fesztiválozóknak maga az ünnep, ami ebben az évben már a karácsonyt is bearanyozza. A karácsonyi Hegyalja bérlet-akció idején, december 1-től december 24-ig 12.900 forintért, közel fél áron válthatunk négy napos bérletet a tokaj-rakamazi bulira. Mindazok, akik bérletettel érkeznek a Hegyaljára, a fesztiválon a jobbnál jobb koncertek mellé Hegyalja CD-t is kapnak ajándékba, rajta 2010 legmenőbb zenéivel.

A Hegyaljára hangolás ebben az évben már decemberben elkezdődik, a nyárig tartó pörgős-bemelegítő estékkel folytatódik, aztán július 14. és július 18. között az év összes buliját túlszárnyaló tokaji zenés nyaralásba torkollik. Nem árt mihamarabb felírni a karácsonyi kívánságlistákra a Hegyalja bérletet, hiszen így nem csupán a családnak spórolhatjuk meg a fejtörést és az ajándék utáni rohangálást, de jóval olcsóbban juthatunk belépőhöz a nyár legbarátságosabb fesztiváljára is, mint ha későbbre halasztanánk a jegyvásárlást. Az igazi Hegyalja-rajongók már bérlettel fordulnak rá az új évre.

Az idei jubileumi Hegyalja után a következő, 11. tokaji fesztivál a szervezők szerint méltó folytatása lesz az eddigi sikertörténetnek. A júliusi rekord nézőszám után a szervezők még több szórakozni vágyót várnak, akik jövőre is hazai és külföldi sztárok koncertjeinek tucatjain bulizhatnak majd a Tisza partján, Magyarország legbarátságosabb fesztiválján. A bérletek a Ticketportal  rendszerén keresztül rendelhetők, vagy akár üdülési csekkel, Sodexho Pass-sal vagy az Accor Services utalványaival (Ticket Cultura, Ticket Compliments Top Premium) vásárolhatók meg.