Üzleti Etikai Díjat kapott a VirusBuster

forrás Prim Online, 2009. december 2. 16:08

Idén tizedik alkalommal osztották ki a rangos elismerést, melyet kisvállalati kategóriában az informatikai biztonság hazai specialistája nyert.

Tegnap este a budapesti Best Western Hungária Hotel báltermében tartott jubileumi díjátadó gálán a vállalat egészének tiszta működése részesült nem akármilyen nyilvános elismerésben. A László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit főszerkesztője által alapított Üzleti Etikai Díjat kisvállalati kategóriában Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezetője vehette át.

Az ezredforduló évében létrehozott elismerés célja, hogy felhívja a hazai társadalom figyelmét azokra a cégekre, vállalatokra, amelyek felelős tevékenységükkel és gondolkodásukkal, magatartásukkal példát mutatnak, erősítik a bizalmat a társadalom és az üzleti szféra között. A kisvállalati, nemzeti, közép- és multinacionális vállalati kategóriában kiosztott nagy presztízsű díjat idén is az üzleti élet jeles képviselőiből és a díjalapítókból álló zsűri ítélte oda. A bírálók közt túlnyomó többségben olyanok ültek, akik maguk is már díjazott cég élén állnak. Az Üzleti Etikai Díj támogatói a Microsoft, a Pannon és az Electrolux.