Kingston DataTraveler Locker+ USB flash meghajtó

Kovács Attila, 2009. december 3. 09:05

A Kingston december 2-án bejelentette a Kingston dataTraveler Locker+ biztonságos USB flash meghajtó termékcsalád legújabb tagját. A Kingston DataTraveler Locker+  kedvező áron elérhető hardveres titkosítású USB flash meghajtó, amely ideális megoldást jelent a költségtudatos vállalatok számára.

Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere szerint a DataTraveler Locker+ a tárolt adatok 100 százalékát titkosítja, éppen ezért tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnének megfelelni vállalatuk biztonsági előírásainak.

A Kingston DataTraveler Locker+ flash meghajtón tárolt adatokat 256 bit-es hardveralapú AES titkosítás védi, emellett használata rendkívül egyszerű, mivel nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy különböző alkalmazások telepítésére.

A DataTraveler Locker+ USB-meghajtó 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kivitelben érhető el, melyekhez ötéves garancia és napi 24 órás technikai támogatás jár.

Azon vállalatoknak, amelyeknek külön publikus zónára is szükségük van a nyilvánosan megosztható adatok számára (például irodai környezetben), a Kingston a DataTraveler Locker USB-meghajtót ajánlja, amelyen nyilvános és titkosított terület egyaránt kialakítható. A Kingston továbbá kiadja a DataTraveler Vault – Privacy Edition flash meghajtót, amely a gyorsabb és ellenállóbb kialakítású megoldásokat kereső vállalati és kormányzati ügyfelek számára készült. A termék vízálló, és megfelel a kereskedelmi megoldások törvényi szabályozásának.

A dataTraveler Locker+ főbb jellemzői: