Fesztiválok a fa alatt

Vértes Ádám, 2009. december 4. 18:17

Már most lehet elővételes áron bérleteket venni a jövő évi rendezvényekre, a szerencsések egyedi fesztiválos relikviákkal is gazdagabbak lesznek. Ehhez érdemes online regisztrálni, mert csak az első ezer vásárló kap ajándékot.

Sosem lehet elég korán elkezdeni a nyár tervezését, ez jelen esetben nem is olyan bonyolult, hiszen 2010-ben is vár minket - július első hétvégéjén - a Volt Sopronban, egy héttel később a Heineken Balaton Sound Zamárdiban és augusztus második hetében pedig a méret szerint legnagyobb nyári buli, a Sziget, a budapesti Hajógyári Szigeten.

Mára biztossá vált, hogy a 18. Soproni Volt Fesztivál a megszokott helyszínen június 30-tól négy napon át várja vendégeit. Már-már szokásosnak mondható, hogy a Heineken Balaton Sound egy héttel később, július 8-án nyitja meg kapuit, míg a Sziget augusztus 11-től működik az Óbudai Szigeten. A fesztiválok szervezői most azokra is gondoltak, akiknek a karácsonyi ajándékok kiválasztása évről évre komoly fejtörést jelent, hiszen már most lehet - elővételes áron - bérleteket venni a rendezvényekre. Ezzel nem csak a karácsonyi ajándék-kiválasztás gondjaitól szabadulhatunk meg, de az első 1000 bérletvásárló boldog tulajdonosa - vagy nagylelkű ajándékozója - lehet az erre az alkalomra elkészített - limitált szériában megjelenő – fesztiválos pólónak, illetve fesztiválnaptárnak. Bérletek kaphatók a Budapest, Kaluzál téri Volt boltban, Veszprémben, illetve Sopronban, ezeken a helyeken üdülési csekkekkel és ajándékutalványokkal is lehet vásárolni.

További információk és online jegyrendelés a www.sziget.hu/fesztival, www.volt.hu, illetve a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon.