Hétgombos egér profi játékosoknak

Kiss Ádám Zoltán, 2009. december 6. 20:01

A Razer Diamondback 3G Earth Green egeret kifejezetten a profi játékosok kívánalmai szerint tervezték meg, menet közben állítható az érzékenysége, 6400 fps-re és 1800 dpi felbontásra képes.

Nem éppen a kispályásoknak való eszközről van szó a 3G infravörös LED érzékelős Razer Diamondback 3G Earth Green gamer egér esetében. 1800dpi felbontás. 16 bit sávszélesség. 15G gyorsulás. A menet közben állítható érzékenység 6400fps. Mindössze 90gr. Ha meg szeretnénk nyerni valamennyi ütközetet, ha mindig előbb szeretnénk lépni, mint azt az ellenfél tehetné, akkor a Diamondback 3G-re komoly előnyt jelenthet. A 3G infravörös technológiája 2,25-szor gyorsabb mozgást tesz lehetővé, mint a hagyományos 800 dpi-s rágcsálók. Mielőtt az ellenség meglátna, már a túlvilágon is találja magát.
 
Hét programozható gombbal tovább csökkenthetjük a reakcióidőt. A legfontosabb mozdulatokat tehetjük a gombokra, hogy a játékmenet során még egy pillanatra se kelljen a billentyűzetre pillantani a megfelelő gombot keresvén. Az egér gombjainak Hyperesponse technológiája a lehető legrövidebb válaszidővel rendelkezik. Vannak helyzetek, amikor precízebb mozgásra van szükség, néha nagyobb érzékenységre, néha pedig nagyobb sebességre. A harcmező kellős közepén, a játék hevében van lehetőségünk az érzékenység beállítására az On-The-Fly Sensivity révén.