Megjelent az iGO My way 2009 két Kelet-Európa csomagja iPhone-ra

forrás Prim Online, 2009. december 21. 19:01

Az iGO My way 2009 iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldás vadonatúj Kelet-Európa kiadásai letölthetők az Apple App Store-ból. A 20 és a 6 országos csomag is tartalmazza Magyarország részletes térképét.

A Nav N Go leányvállalataként működő NNG Global Services két új termék, a 20 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa és a 6 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa Régió csomag megjelenését jelentette be. Mindkettő a hazai úthálózat legfrissebb, 2009. második negyedévi térképét tartalmazza, 100%-os lefedettséget biztosítva. A 20 országos csomaggal a legtöbb szomszédos ország útjain is navigálhatunk, csakúgy, mint a távolabbi, ám kedvelt célpontokon, mint például Csehországban, Görögországban vagy Törökországban. A régiós csomag a hazai térkép mellett Románia, Ukrajna, Bulgária, Szerbia és Montenegró úthálózatát tartalmazza.

Az Apple App Store-ban kapható alkalmazás egyszeri díja a domborzatot és jellegzetes tájékozódási pontokat megjelenítő 3D-s térképek mellett tartalmazza a negyedévenként megjelenő, 2010 végéig ingyenesen letölthető térképfrissítéseket is.

Az iGO My way 2009 Kelet-Európa-csomagok már a frissített, 1.1-es szoftververziót tartalmazzák, így a már jól ismert tulajdonságai mellett olyan új funkciókat kínál, mint például a többpontos útvonaltervezés, navigáció az iPhone címlista elemeihez, zenelejátszás a Gyorsmenüből vagy a QWERTY billentyűzet.