Toshiba Qosmio noteszgép új Core i5 és i3 processzorokkal

Széll Zoltán, 2010. január 10. 14:19

A Toshiba Computer Systems Division (CSD) bevezette a Qosmio F60 noteszgépet, amelyet elsősorban szórakoztatáshoz terveztek.

A szórakoztató osztályba tarozó új masina az Intel új Core i5, i3 mikroprocesszorain, az NVIDIA GeForce grafikus processzoron és a Blu-ray meghajtókon alapul, de magába foglal még integrált Harman Kardon hangszórókat és vörös házban kapható.

A Qosmio F60 15,6 hüvelykes Clear SuperView HD, LED hátsó megvilágítású LCD képernyőt, NVIDIA GeForce GT330M grafikus processzort (1 GB VRAM-mal), Harman Kardon hangszórókat, teljes méretű, komfortos billentyűzetet, érintőgombokat, és DVD SuperMulti vagy Blu-ray újraíró meghajtót tartalmaz.

Az érintőgombok segítségével a felhasználó képes vezérelni az olyan gyakran használt funkciókat, mint a videók lejátszása, a hangerő-szabályozás, a némítás, vezeték nélküli LAN be-/kikapcsolás és a Power Saving Eco Utility aktiválása.

A Toshiba Qosmio F60 noteszgép magába foglalja a SmartFace arcfelismerő szoftvert és a Toshiba ConfigFree utilityt. Az utóbbi a vezeték nélküli hálózatok konfigurálását vezérli a beágyazott WLAN határfelületen vagy Bluetooth határfelületen keresztül.