Samsung netbook 12 órás üzemidővel

forrás Prim Online, 2010. január 10. 16:15

A Samsung netbooksorozatának legújabb darabjai a 12 órás üzemidőt biztosító N210-es és a 8,5 órát bíró N150-es modell.

Az új modellek 10.1 inches kijelzője tükröződésmentes, így még éles fényben is részletgazdag képi megjelenítést tesz lehetővé. Az integrált Easy Resolution Manager eszköz segítségével a képernyő felbontása könnyen módosítható, ha például egy játékhoz vagy programhoz 1024x768 felbontásra van szükség. A netbookok beépített webkamerával is rendelkeznek.

Az N210-es modell különleges kristálymintázatú designjával is felhívja magára a figyelmet, míg az N150 beépített forgópánttal rendelkezik, ami finom mozgást és minőségi csatlakozást biztosít. A sérülés- és karcolásmentes tok a fizikai károsodás kockázatát is csökkenti.

A Phoenix HyperSpace „Instant On” opciója a készülék bekapcsolásakor azonnal online kapcsolatba köti a gépet anélkül, hogy várni kellene a Windows elindulásásra. Az AnyPC „remote PC access” egyszerű kapcsolódást teszi lehetővé asztali számítógépünkre, így biztonságosan, egyszerűen helyezhetünk át, nézhetünk meg file-okat. A Phoenix FailSafe lehetővé teszi az ellopott vagy elveszett netbook helyének meghatározását, a fontos adatok kinyerését, törlését vagy titkosítását. Az új netbookok az Intel legújabb, kifejezetten netbook használatra tervezett Atom N450 processzorával rendelkeznek.

A termékek februártól a magyarországi üzletekben is kaphatóak.